Ihjäl frusen

Goddagens! Skolan idag, den var bra och så, dagen gick fort! Efter det var jag på stan med Lantz & Natalie en stund och så, sen for jag hem och fika lite sen var de bara att fara vidare till stallet. Fixade dära och pyssla på med alla hästarna.

Ska ta en dusch nu och sen se på tv sen ska jag bara gå och sova tidigt ikväll, är jätte trött idag! Hållt på frysa ihjäl hela dagen för jag har bara gått i skinnjacka! Trevlig & intressant info men aja...

/ Paulina Molander


Sadel till salu



Tänkte sälja en svart läder sadel, endast använd i ungefär 3 månader då jag lånade en liten ponny på foder.
Det är en 14 " sadel med extra vid bom, ingår gör även en svart vojlock, ett limegrönt schabrak, sadelgjord (80cm) stigläder och stigbyglar samt svanskappa!

Klicka HÄR för att komma till annonsen, bara att mejla eller nå om ni är intresserade!


Nyss kommit hem.

Nyss kommit hem från stallet och kameran tog såklart slut batteri men några bilder kanske det blev, i så fall kan jag via dom senare. Red inte så jätte länge idag, Geronimo lyssnade inte heller så jätte bra men gick väldigt fint i traven ibland men så katar han upp huvudet ibland eller bara rusar iväg, suck. Tur han är gode bra ändå :)



fotograf; lovisa hannu!

/ Emilia Larsson


Starfighter



/ Paulina Molander


Ibiza



/ Paulina Molander


Clatch



/ Paulina Molander


Golden Garlic RC 97



/ Paulina Molander


Dagens ridpass

Gunnar

Tog Gunnar först och höll på med honom lite i stallet och myste på, red ut på han i skogen och skulle galoppera rätt mycket idag och få upp flåset på honom, nåja det funkade väldigt bra! Han hade nog kunna springa det dubbla, han var helt tokig och skulle bocka haha! Busig ska man också vara såklart, han kanske har fått lite mycket havre och för lite motion senaste dagarna så kan det säkert vara. Fast han är alltid så glad i skogen, är inte där lika ofta med han som alla andra.

Clatch

Red Clatch efter Gunnar och tog han också ut till skogen, han verkade väldigt seg från början men sen vaknade han till liv när jag skulle börja trava. Red han inte så länge men vi hann en bit iallafall. Duktig och gick på tygeln och fick bra med övertrampet o.s.v :)







/ Paulina Molander


Sockersuget

Godmorgon allihopa! Idag var man glad & pigg och uppe på fötterna kring 06.00 var i stallet ca. 06.15 och släppte ut alla hästarna och gjorde klart allt. Red Gunnar först sen Clatch och båda ut i skogen. Så har nyss kommit hem och ska ta och fixa mig nån frukost kanske... Fanns inge speciellt bra på tv:en så får nöja mig med att se Trinny & Susannah stylar om Sverige.

Blir en slapp & skön dag idag också! Men nu känner jag att godispåsen ropar för nu är man sockersugen som vanligt!



/ Paulina Molander


Luleå hela dagen!

Förlåt för sunkii uppdatering men har varit i luleå större delen av dagen, fått mig en ny dator och installerat den udner dagen därav grymt dålig uppdatering. Nåja, i luleå köpte jag mig lite olika saker. Vinterkläder + skor, ett rött gold medal schabrak och svarta läder senskydd från hööks!

Igår förresten var Geronimo lite busig kan man väl säga, han katade av mig och har sjukt int i svanskotan nu, fyfan! Aja så kan det gå, det var ju bara nåågra bocksprång och små 2 meters hopp upp i luften, men HAHA ;)

Ska inte pladdra på nå mera, men jag lever i alla fall! :-)



/ Emilia Larsson


Björknäs all day long

Idag så var de ingen skola, guuud så skönt! Istället skulle vi till björknäs och kolla på våra linjer vi valt att kika in på, besökte först fordons sen resturan och sist omvårdnads. Iallafall så vet jag inte vad jag ska gå, men kanske lutar ändå mot RL. Efter det så gick jag, Natalie & Lantz till frasses och käka så kom Oskar dit sen så chilla vi på lite på stan, Lantz fick näsblods attack och skämde ut oss inför hela Boden!... Nåja sånt som händer!

Nyss käkat middag och det blev en hästfri dag för syrran & Marie är ute i stallet idag och fixar! Skönt med en liten halvslö dag för jag har redan gjort alla läxor o.s.v så det känns skönt att bara ta det lugnt nu!



/ Paulina Molander


Dagens ridpass

Gunnar

Idag var de hoppträning på klubben med Gunnar. Var mycket lydnad idag, först som en serpentin och bommar på det, sen galoppvolt vid C & A och ett litet sockerbitshinder. Sen ena långsidan var det upphöjda travbommar. Han var jätte fin idag och var avslappnad och fick till han från första början! Han tyckte att det var jätte jobbigt, tror vi måste raka honom nu för han ser ut som en björn!

/ Paulina Molander


Dejtar kudden snart..

Har precis gjort mig färdig för kvällen och ska snart lägga mig och försöka sova, haha! Idag har jag bara slöat ärligt talat, haft bild på skolan och massa andra lektioner, trevligt att veta! Ingen ridning idag eftersom jag är stalledig på lördagar, tisdagar och onsdagar. Nåja, nu ska jag försöka sova, godnatt!


Ehm, väldigt charmigt..

/ Emilia Larsson

Dagens ridpass

Gunnar

Red Gunnar barbacka på ridbanan, red lite olika linjer o.s.v, flyttade undan för skänkeln, galoppombyten, förvänd galopp, lydnad o.s.v han var verkligen jätte fin! Som vanligt då haha! Jaja, blir så glad när han är så fin! Han var t.o.m väldigt positiv idag till arbetet vilket var också jätte kul! Syrran, Marie & Sofia red samtidigt på banan och han var helt obrydd i dom och koncentrera sig på sitt arbete! Super ponny!

Somsagt så red syrran Isa och Marie red Clatch idag på ridbanan! Höll inte riktigt koll på vad dom gjorde, Marie skritta & trava runt lite och syrran jobbade på att få ner Isa i en lång & låg form!


Min stiliga herre de där!

/ Paulina Molander


lalala


Shit, kommer knappt på nå att skriva här längre, finns it så mkt motivation i min skalle... men idag efter skolan drog jag och Ida på frasses och team sportia iaf, inte stallet idag så blir bara å chillaa, nej men typ! Aa, men bloggar väl sen, hejs!

/ Emilia Larsson

Sloooow

Dagen har gått as söligt! Idag hade jag & Alma elev och det verkar va helt dött på skolan! Det var skit trist att sitta där idag, sist så var de ju folk hela tiden! Jaja, hälsade på våran nya musiklärare också, han verkar ju va skit tuff!! Sen så blev vi less så vi skippade elev och drog på våra 2 sista lektioner istället. Gick på stan sen ett tag med Marcus, Oskar & Andreas. Nåja, ska göra egen middag idag och sen blir de att fara till stallet och rida Gunnar! Syrran & Marie ska ut ikväll och rida Isa & Clatch! Men först ska jag börja med vår engelska läxa, hihi den handlar om en val...

Aa, vi ska skriva om den sanna berättelsen om rädda Willy haha!

/ Paulina Molander


Gårdagens ridpass

Clatch

Red ut på C i skogen en liten kort tur! Syrran red Isa tillsammans med mig så även hon fick lite motion. Han var inte lika pigg som alla andra dagarna men nå sprang han på dära finfint! Isa var mer... galen! Jaja, det gick väl bra ändå! :)

Gunnar fick vila

/ Paulina Molander


3 ord, 12 bokstäver..



Jag älskar dig ♥

Måndag

Nyss kommit hem från skolan typ... slutade kl. 14.00 och tog en lite senare buss hem, käkat lite och ser på lyxfällan för de fanns inget intressantare :/ Iallafall, ska byta om nu och dra mig mot bussen igen för ska gå till syrran och lämna nå kläder sen ska vi dra tillsammans till stallet! Blir att dra ut till skogen med Clatch & Isa tror jag sen ska jag nog rida Gunnar en liten sväng också barbacka på ridbanan lite lätt bara! :)

/ Paulina Molander


Dagens ridpass

Clatch

Idag red jag ut i skogen på C igen, Sofia & Golden följde med och vi var och utforskade lite nya vägar! Finns så mycket fina vägar där borta så man kan ju rida in på en ny väg varje dag nästan! Iallafall vi kom på som en liten slinga och sen vände vi hemmåt. Clatch var rent sagt utav galen idag! Han var pigg, skulle inte skritta normalt, bockade och gjorde nå luftsprång o.s.v haha! Lite kul är de sålänge han inte får av mig iallafall! Det gick bra annars och det var väldigt kul att få komma ut på en längre tur i skogen!

Isa

Red Isa i skritt & lite trav på ridbanan idag barbacka, hon var mycket mer avslappnad idag än igår så det var ju bra de! Gör inte så mycket med henne när hon inte är igång så mycket ännu så då försöker jag bara jobba på volten eller runt fyrkanten!



/ Paulina Molander


Helgen

Sorry för att jag inte bloggat något alls under helgen! Har sovit hos Sofia både från fredag & lördag och dom har inget internet heller så då blev de svårt! Iallafall vi har varit i stallet tillsammans och sett filmer och köpt godis och bara haft det allmänt trevligt!

Kom hem för ett litet tag sen, nyss duschat och mamma fixar maten sen hade dom hyrt nån film jag ska se med dom sen blir de bara att gå och sova!


Fin mobilbild på mitt & sofias godis, endast 1,5 kg & en 2 liters cola! Mummaaa!

/ Paulina Molander


Gårdagens ridpass

Clatch

Red ut på C i skogen med Sofia & Busen. Vi skrittade och trava lite men krävde inget av honom, han var duktig själv som skritta & trava på i friskt tempo med bra övertramp och gå på tygeln!

Isa

Red henne bara på ridbanan på volten i skritt, hon var väldigt tittig och spänd, den dagen fanns det jätte mycket att titta på tyckte hon! Annars gick de väl bra.

Gunnar

Hoppade Gunnar lite på ridbanan, Sofia tog bara fram ett litet räcke på ena långsidan så värmde jag bara upp lite lätt i alla gångarter. Började bara på ett litet hinder och de slutade väl på kanske kring 1 m. Ridbanan var inte plogad så ville inte ge mig upp på nå högre med honom. Han var duktig och inga stopp iallafall! Travade han en bra stund efter i lång & låg form och det gick super bra!

/ Paulina Molander


Emilia - Frågestund


Tänkte ha en frågestund nu där ni kan fråga allt ni skulle vilja få reda på om mig eller liknande, börja fråga nudå! :)

Intressant..

Var i stallet idag men blev ingen ridning, borstade och myste lite med jerry istället. Försökte även lära han puss och det gick rätt bra när han fick myckeeet godis, tihi! Efter stallet drog jag och handlade med mamma och så hr jag it gjort så mycket mer, intressant värre! Återkommer med inlägg imorgon, då blir det att dressyträna ia ridhuset så lite roligare uppdatering kan jag då lova er senare på kvällen!



/ Emilia Larsson

Less

Dagen på skolan har varit okej, men i stort sett har hela dagen ändå varit helt dålig! Känt mig bara nere och inte alls på humör! Jaja, ska sluta klaga på bloggen iallafall och berätta om mitt intressanta liv!

Skolan då som vanligt, tråkigt! Efter det så gick jag till syrran och somnade där en sväng sen åkte vi till Åse och fikade dära jag, mamma, syrran och Josefin! Gott var de kan jag ba säga på en gång! Sen drog jag & mamma till stallet och gjorde stallet lite snabbt, blev nog sent ändå! Ingen ridning idag heller, Marie har varit ut på Clatch idag och det hade gått bra sa hon! Bra att han kan få komma igång med lite lugn ridning nu från början innan jag ska sätta mig upp och kräva massa av honom. Nåja, det blev ju ett intressant inlägg... eller så inte.


Man kan ju alltid fejka ett leende

/ Paulina Molander


Starfighter



Saknar mitt lilla rackartyg som attans! Vill verkligen fara och hälsa på honom nu och se hur han har det, tvivlar inte på att han har det bra eller så men saknar han som ett psyk! Låter som en tönt nu, eller de är jag också men hans gnäggningar alltid när jag kommer ut till honom och att kunna sitta med honom i hagen när han ligger ner eller när han har sina dagar när man hoppar och hans tvärnitar så man ba flyger och gör illa sig! Saknar det enormt!

/ Paulina Molander


Dagens ridpass

Gunnar

Dressyrträning för Stina idag, bestämde mig för att rida honom barbacka på lektionen så Stina får se om hon tycker det blev nån skillnad utan sadel och hon tyckte också det såg bättre ut! Så framöver tänker jag bara rida barbacka på honom på ridbanan! Iallafall red lite själv och så från början och han var super fin! Tränade skänkelvikning, avbrott & galoppfattningar, ökningarna var jätte fina idag! Säger bara att jag fått en super duper ponny jag har!!

Clatch

Marie red sin första lektion på Clatch idag på ridskolan, vi rider ju samtidigt så hann tyvärr inte se men hon sa att det gick bra och han var känslig för hjälperna idag och att allt funkade på bra! Dock skrittade dom bara (nybörjargrupp) så det hände väl inte så mycket men dom har ridit igenom ridvägar och gjort halter o.s.v.. ja sånt man brukar göra från början och så! Det gick hur som helst bra!

/ Paulina Molander


Skola..

Ingen ridning idag inte, men.. slutade skolan halv 4 och for med Julia direkt hem. Hon åt lite middag och sen drog vi hem till mig och gjorde massa saker. Bakade även en kladdkaka. Hon åkte hem för typ ett tag sen och nu sitter jag här i min ensamhet, nä men ska nog lägga mig tidigt ikväll! :-) Imorgon blir det att rida Geronimo, antingen ut i skogen, eller bara lite dressyr!


/ Emilia Larsson

Grymt..

Så grymt att man loggar in och ser att man har grym statistik både igår och idag!
Igår hade vi 83 och idag 98, hur grymt? Eftersom vi haft kring 30 dom senaste dagarna då vi inte uppdaterat så bra, eller inte jag, haha.. men som sagt ska bli bättre och tack snälla för alla ni som besöker och kommenterar, kommentarerna har ni också hållt igång super bra! Var ju även länkade hos ponnybrudarna, vi var en av bloggarna som hade tredje snyggaste design av runt 100 deltagare, grymt!

/ Emilia & Paulina

Dressyrträning

Tjohooo! Tänkte aldrig på att skriva igår att de var ju första skoldagen igår... försovde mig stort säger jag bara! Inga detaljer haha! Iallafall idag så har skolan varit chill, var på stan en sväng efter det och tog bussen hem! Så har precis landat här hemma, ska slänga ihop nån middag tills mamma kommer hem för sen blir det stressigt! Ska till stallet och göra klart och 19.00 är det dressyrträning med Gunnar för Stina! Clatch ska följa med också eftersom Marie ska rida varannan onsdag på honom nu när hon börjat på ridskolan!

Annars har det inte hänt så mycket idag. Kommer väl hem ikväll och får se om jag hinner skriva nå om ridpasset eftersom det alltid blir så sent efter onsdagsträningarna!



/ Paulina Molander


Dressyr & 'hopp' video



/ Emilia Larsson

Förlåt, ska bli bättre..

Förlåt, förlåt och förlåt för att min uppdatering varit helt sämst.. men jag lovar att jag ska bättra mig, jag lovar!
Första dagen på skolan idag, kändes inte bra men när skoldagen väl var över kändes det helt okej! Men imorgon.. lång dag och världens tråkigaste lektion första lektionen, spanska.. nåja får väl se det positivt. Ehm förresten, tänkte dela med mig av ett par videosar på ett tag ifall ni skulle vilja det, de tär från grådagens ridpass. Dressyr och ett litetlitet 'hinder' Slänger upp det på en liten stund, håll utkik! :-)



Bilder från i höstas, fotade av tilda larsson!

/ Emilia Larsson

Dagens ridpass

Gunnar

Red Gunnar på ridbanan barbacka! Skit fin som vanligt såklart! Han var lite busig i galoppen och bockade lite men han fick int av mig iallafall som tur var haha! Red mycket på volten och med rättställd & utåtställd häst, de är han duktig på! Sen mycket travökningar och vet inte om jag inbillar mig men han känns mycket finare att rida barbacka!

Marie red Clatch idag, dom var på ridbanan samtidigt och dom skritta & trava lite, hon är inte så jätte duktig men hon ska ju börja på ridskolan nu imorgon och ska få ha C på dom lektionerna så det ska bli bra det hära!

Mamma longerade Isa efter hon fick nya skor & snösulor idag, vild häst säger jag bara!!

/ Paulina Molander


Gårdagen

Igår vakna jag rätt sent och for direkt till Luleå så hann inte blogga! Men... ja var iallafall i Luleå med mamma en sväng, vi gick på Häst & Fritid och hittade ett jätte fint vintertäcke till Gunnar men vi har redan köpt 2 stycken och inte testat dom så vore onödigt att plocka på sig ännu fler. Även två schabrak, ett orange från HV polo men de hade stort märke och vet inte hur de är nu med de dära nu med loggor och namn på schabraken o.s.v?
Får man tävla med stora märken/loggor/namn på schabraken? Är tacksam för svar!
För tyvärr så fattar jag inte ett skit av de som står på ridsportförbundet. Iallafall så hitta vi ett blått också men vi avvaktade med de också! Sen drog vi på Eurosko och kolla på skor, fick mig ett par nya skor för de behövdes! Sen drog vi på Hööks mamma skulle lämna igen massa saker och vi kom med lite saker ut såklart! B.l.a ett dressyrschabrak till Gunnar, 2 träns (GM´s träns Hera & Callisto), matchande tyglar till Callisto och nå andra mörkbruna tyglar. Plocka även upp en JW sadel vi skulle testa till C så ska prova rida i den idag! :D

Hann aldrig rida igår, Marie for ut och red C lite men dom andra fick vila! For dit ock fixade kvällen lite snabbt bara.


Får man tävla i dessa schabrak nu?

/ Paulina Molander


Dagens ridpass

Clatch

Red Clatch på ridbanan i alla gångarter och gjorde inte så mycket mer, ville bara få fram honom ordentligt och de fick jag! Nu när han fått snösulor så har han mycket bättre framåtbjudning än förr! I övrigt så gick allt bra, krävde inte så mycket, bara lunka på.

Gunnar

Red honom barbacka på ridbanan i alla gångarter, han var jätte fin att rida idag och han har slutat att gnissla tänder, super!! Iallafall så stog de nå små hinder framme på ridbanan så hoppade lite med honom över dom nå skutt, han blev verkligen super taggad och lite stark men han har de ju så kul och busar på! Allt gick bra även dära!

/ Paulina Molander


Hemma!

Nyss kommit hem från Sofia, sett film, snackat, ätit och sånt där. Snart ska jag borsta tänderna och göra mig klar för kvällen sen ska jag bara ta det lungt, sitta vid datan och sen ta en tidig kväll. Senast klockan 12 har jag bestämt mig för, duktigt! Nåja, har inte så mycket att berätta om, kan skriva om ridpasset i ett annat inlägg.

/ Emilia Larsson

Dåliga jag!

Vaknade vid 15.00 och det kändes inte alls bra att ha sovit bort hela dagen! Nåja, klev upp och började fortsätta lite på gårdagens städning, käkat middag nyss också. Blir att fortsätta städa ett tag till sen ska vi till stallet! Marie har varit ut med sin familj till stallet och deras lilla son Ted har fått sitta på Clatch och han tyckte de tydligen var jätte kul! Jaja, blir att rida C & Gunnar troligtvis en kortare sväng!

/ Paulina Molander


Tävlingstermin 2012

Vi har inte planerat nå tävlingar som så, men här är dom tävlingarna jag jätte gärna vill va med på som vi troligtvis ändå far på, dom flesta iallafall... Kanske inte alla, vissa blir väl inställda och Kiruna kanske är en bra bit uppåt, men vi får väl se!

2012-03-03 - Hopptävling - Luleå RF
2012-04-20 - Hopptävling - Kiruna RK
2012-04-28 - Dressyrtävling - RK Dundret
2012-05-05 - Hopptävling - Råneå RK
2012-05-05 - Dressyrtävling - Bergnäsets
2012-05-13 - Dressyrtävling - Bodens RK
2012-05-19 - Dressyrtävling - Piteå RK
2012-05-25 - Hopptävling - Jokkmokks RK
2012-06-02 - Dressyrtävling - Luleå Sörbyars RK
2012-06-09 - Hopptävling - Älvsby RF
2012-06-16 - Dressyrtävling - Kiruna RK
2012-06-21 - Hopptävling - Kiruna RK
2012-07-07 - Hopptävling - Bodens RK
2012-07-13 - Hopptävling - Piteå RK
2012-08-04 - Dressyrtävling - Luleå RK
2012-08-11 - Dressyrtävling - Bodens RK
2012-08-25 - Dressyrtävling - Piteå RK
2012-08-25 - Hopptävling - RK Dundret
2012-09-01 - Dressyrtävling - Piteå RK
2012-09-08 - Hopptävling - Piteå RK
2012-09-15 - Hopptävling - Luleå RF
2012-09-15 - Dressyrtävling - Råneå RK
2012-09-22 - Hopptävling - Arvidsjaur RF
2012-11-10 - Kurirenmästerskapet - Luleå RK

/ Paulina Molander


Bästa Clarran












Haha, ponnyn hoppar vissa hinder som om LA/MSV vore LD, GRYM säger jag bara!

/ Paulina Molander


Dagens ridpass

Clatch

Red Clatch på ridbanan och försökte få honom skritta på i ett hyffsat snabbt tempo, vilket inte funkade så bra... Han måste ha varit lite trött idag! Aja, formen satt bra och han sökte sig neråt! Travade lite också och det funkade också bra! Men gick mot skogen på en liten väg från stallet och då vart de fart i ponnyn, haha så kul de är att rida honom, man vet aldrig vad som väntas! Gick sen tillbaka på ridbanan för att få igång han även där... men han dog lika fort då igen.



Isa

Skrittade Isa barbacka på ridbanan i ca. 30 min och travade lite! Var lite skotrar och så idag så hon var väldigt spänd men det gav sig till slut och blev bättre!



Gunnar

Red Gunnar sist av alla och upp mot skogen... men efter en bit på vägen insåg jag att de hade blivit ganska så mörkt, så jag vände så det blev iallafall en bra framskrittning, tänkte att jag skulle plumsa lite i hans hage då istället men de var lite för djupt för honom så det blev väldigt tungt så jag gav upp och det slutade med ridbanan för honom också! Nåja, ponnyn var pigg & glad och red lite undan för skänkeln, förvänd galopp och mycket ökningar! Det gick bra idag och hoppas på samma framåtbjudning resten av alla dagar!



C & Gunnar har äntligen fått snösulor idag så nu får dom inga hemska styltor! Isa får sina på tisdag troligtvis!

/ Paulina Molander


Gårdagens ridning

Hann aldrig blogga igår, men skriver lite om gårdagens ridning ändå!

Clatch

Red honom på ridbanan i skritt & trav, blev en lite latare dag för oss båda... Jag krävde inte så mycket av honom fast han var skit busig! Sofia red Golden samtidigt och C skulle bara jaga runt Golden och medans dom sprang och busade på dära så drog han nå bocksprång och sånna saker, men det gör inte mig nå haha! Sålänge hästen är glad och inte menar nå illa så är jag glad också, ganska kul när han busar lite! ;)

Isa

Red Isa också lite snabbt på ridbanan, bara skritt i ca. 20 min och inge krävande alls. Hon har ju fått gå lite fram & tillbaka hära vissa dagar, hoppas verkligen syrran kommer snart och hjälper till med henne!





/ Paulina Molander


Gårdagen

Hann aldrig blogga något igår, Sofia sov hos mig och vi satt uppe ett bra tag under natten, vi somnade kring 05.30 kanske? Huh, upp bara efter några timmars sömn och pappa skjutsade ut oss till stallet! Red först Clatch på ridbanan sen Isa också på ridbanan. Sofia följde med hem till mig igen så duschade vi och käkade sen drog vi vidare till Torpgärdan till Marcus och var med han och Oskar. Vi nördade film (ovanligt) och sen for vi hem till Sofia vid 23.00 och gick typ och la oss på direkten!

Ett litet snabb skrivande inlägg om gårdagen, kommer om gårdagens ridning också! :)

/ Paulina Molander

Tävlar ..



klicka HÄR för att komma till inlägget ..

Filmkväll

Vaknade lite senare idga, fick kjuts ut till stallet av pappa, fixade i stallet och red Isa på ridbanan. Skrittade bara runt henne lite lätt eftersom hon stått några dagar. Käkade hos Sofia och sen drog vi oss hem till mig, haha vi har suttit och smörjt hästprylar framför New Moon och nu ser vi Eclipse.. tredje dagen irad för mig men det skadar aldrig! Nåja, ska fortsätta se filmen nu iallafall och vara lite social!



/ Paulina Molander


Bortbjuden på middag.

Ska aldelles strax iväg och äta middag hos mormor och morfar med familjen. Ja vi ska visst åka nu så blev ett himla kort inlägg men jag lovar er bättre uppdtaering när jag kommer hem, förslag?

/ Emilia Larsson

Hiss

Vill verkligen hissa ridstövlarna från Veredus "Guarnieri", dom är supersköna att använda och den har så bra olika funktioner som t.e.x Boa systemet så man kan vrida på en liten ratt för att få rätt storlek & passform för vaden, Tretorn har ju med snörning vilket funkar också bra men det är mycket smidigare på denna stövel! Har själv denna ridstövel och tycker den är mer än underbar! Här får ni lite information om stöveln för er som ids läsa igenom allt!


En mjuk, tätt åtsittande passform. Personlig anpassning och tekniska lösningar tillsammans med stil och elegans. Veredus första ridstövel Guarnieri uppfyller såväl tävlingsryttarens höga krav på både teknisk utveckling och stil, liksom den passionerade amatörens krav på funktion och elegans.

Guarnieri är resultatet av många års forskning, nytänkande och teknisk uppfinningsrikedom. Med Boa System-tekniken gör man det möjligt att individuellt anpassa stöveln runt vaden, och därmed ger Guarneri en unik passform utefter ryttarens ben.

En särskilt utvecklad sula för att förhindra vridning ger foten ett fast och säkert grepp om stigbygeln. Ett justerbart sporrstöd med två lägen. Invändigt sidoskydd i stöveln med X-Grip teknik, som hjälper till att stabilisera stövelns läge mot sadeln och hjälpa ryttaren att hålla rätt sits. En särskild förstärkning med två elastiska band över vristen – en viktig del av den komfort och de egenskaper som gör Guarnieri unik i såväl stil som prestanda.

Boa System: Boa-tekniken används via ett speciellt fästsystem som möjliggör en exakt passform på stövelns vidd runt vaden, vilket motverkar irriterande tryckpunkter och ger därmed en bättre precision, bekvämlighet, säkerhet, och är dessutom lätt att använda. Stöveln uppfyller ryttarens krav på passform, och gör det därmed lättare att utföra den typ av ridning som ryttaren vill utöva. (promenader, träning, hoppning eller racing)

Sporrstöd: På baksidan av hälen finns ett stöd som har designats speciellt för att hålla sporrarna i ett exakt och fast läge. Där finns två vertikala spår, så ryttaren själv kan välja önskat sporrläge.

X-Grip: Ett fast läge mot sadeln garanteras med hjälp av ett speciellt grepp på insida av stöveln. Inläggen är gjorda med en speciell gummiblandning som främst används i klättringsskor, ökar avsevärt stabiliteten i sadeln, och hjälper ryttaren behålla en bra och korrekt sits.

TSC-Sole Teknik: Den anatomiskt perfekt utformade sulan i kombination med en speciell polyuretenblandning gör att passformen blir mycket bekväm. Antivridnings-systemet gör att belastningen på hela foten minskar, och du kan rida längre utan påfrestning. Utformningen är gjord för bästa kontakt mellan stöveln och de flesta stigbyglar som finns på marknaden. Den unika lutande sulan garanterar perfekt stabilitet mellan stövel och stigbygel.

Komfort och följsamhet: Vid vristen finns en elastisk del som anpassar sig till fotens egen passform, och garanterar en exceptionell bekvämlighet.



/ Paulina Molander


Ovisade bilder



























/ Paulina Molander


Världscupen

Sitter och glor för fullt på alla fina dressyr hästar som finns runt om i världen, så inspirerande att kolla på alla duktiga ekipage! Såg hoppningen innan, det var nån repris men ändå lika kul att kika! Ganska kul att de är svenskar som leder i både hoppning & dressyr också! Jaja, idag har jag fortsatt att smörja upp massa saker, bland annat nå grimmor, sadel, stövlarna o.s.v ska sälja en dressyrsadel från Ruiz Diaz (Pessoas tillverkare) en 16" bomvidd 32 men mer som än 33. Annonsen har ni här, http://hastutrustning.hastnet.se/sok/annons.php?aid=382707 .

Jaja, kvällen består nog av ridsport, glo på hästsaker och lite sånt!

/ Paulina Molander

HV Polo tröja!

Köpte ju en HV Polo tröja när jag var på Hööks för ett tag sedan och har inte hunnit visa bild på den så här kommer den. Fotade bilden typ samma dag som jag köpte den men har helt glömt bort att visa den. Men här har ni en bild i alla fall, fotad med mobilen därav kvalitén.


Eclipse

Nyss kommit hem från stallet, fick åka buss hem och nyss landat. Ska fortsätta smörja upp och putsa lite grejjer av de som finns här inne så blir allt gjort så jag kan ta ut det till stallet nån gång. Tog ut alla hästar men hann ingen ridning för bussarna går så dåligt där ute och då skulle jag vara tvungen att vänta till ca. 14.00 och de kände jag inte riktigt för.

Aja, parkerat mig i soffan ett tag och startat om Eclipse som jag såg igår, nörd som man är!


Hihi, så snygg!

/ Paulina Molander


Putsa, putsa

Har Twilight maraton här hemma för mig själv, funkar rätt så bra då att sitta och putsa upp alla träns till pållarna! Är inne på Eclipse nu men är klar med tränsen iallafall! Duktig jag känner mig. Nåja, ska fortsätta se filmen sen ska jag sova för jag ska släppa ut hästarna tidigt imorgon!



/ Paulina Molander


Vinter outfit!

Tänkte bjuda på en outfit jag brukar ha i stallet under vintern ibland, rätt fin men enkel. Dock ser ridbyxorna lite annorlunda ut, dom är nämligen brun och marin rutiga med marinblå helskoddning.

Mössa - Hööks.
Väst - Hööks.
Ridbyxor - Royal.



/ Emilia Larsson


Dagens ridpass

Red bara Clatch idag för Agneta. Jobbade på volten och återgå till de fina jobbet vi hade innan han tappa alla dessa skor o.s.v. Kan då säga att pållen skrämmer mig nästan, så jäkla duktig är han! Det känns som att han verkligen gör allt för mig, han säger aldrig ifrån eller nå! Älskar ponnyn!



/ Paulina Molander


Sjuk?

Tror jag håller på bli sjuk eller så är allt inte som de ska vara bara. Ont i magen och känner mig illamående, int alls nå kul! Jaja, sånt som händer! Fick skjuts ut till stallet av pappa vid lunch idag, red bara Clatch för det var ju typ snöstorm ute! Så har nyss kommit hem, ska hjälpa mamma fixa middagen sen krypa ner i sängen framför en film och fundera lite på livet!


Mobilbild sen i höstas, jag & Gunnar tog en tripp till hängbron!

/ Paulina Molander


Skräckis ..

Igår hade man en trevlig kväll med Lovisa hemma hos mig. Hon åt kebab pizza hos oss, sen snackade vi, roade oss med skräckisar, 2 liters vimto, chips och marabou. Sen åkte hon hem runt halv 1 och efter det skajpade vi mer än haöva natten, toppen! Idag blir det inte stallet för min del, kan däremot fixa något kul inlägg som tillexempel... en outfit eller hiss/diss!

/ Emilia Larsson

När vi når 100:de inägget?

Vad vill ni se här på bloggen när vi når 100:de inlägget? Kan vara allt mellan himmel och jord. Kommentera bara så kan vi försöka fixa det!

Dagens ridpass

Gunnar

Rullade Gunnar mot klubben på dressyr träning för Stina. Vi tränade på att få han fram för skänkeln och lyssna på mig och bli uppmärksam på de jag ber om. Det gick väldigt bra måste jag säga, sen la vi ner mycket tid på min sits eftersom mina ben gärna far fram eller att mina fötter glappar i stigbyglarna! Fast de är p.g.a drivningen, driver mycket så mina ben åker upp och de blir helt tokigt! Nåja, blev somsagt väldigt bra i slutet och de är bara kämpa vidare! Ponnyn skötte sig super fint och var jätte duktig som vanligt!



Clatch

Äntligen fick man också rida Clatch efter några veckor p.g.a tappad sko, påtal om de så har Gunnar tappat en nu istället men ändå dags att sko om hela högen nuså. Skrittade han 30 min på ridbanan och så fort jag satte mig upp fick han nå sprutt och börja springa haha! Han är nog jätte glad nu, älskar den dära hästen verkligen! Ser fram emot nu att få hålla igång han och ut på tävlingar!



/ Paulina Molander


Dag 15

Något som du och din häst är stolt över som ni gjort







Jaa... Kurirenspelen har väl alltid gått bra för mig! Älskar den tävlingen faktiskt, så kul när folk tvingas va med i både dressyr & hoppning för att kunna delta i mästerskapet!

/ Paulina Molander


2012

Då var det 1 Januari då... Och iår ska Jorden gå under, så många gånger vi fått höra det och de aldrig hänt nå! Nåja, kanske händer iår, klimatet är ju fan hel skumt!

Min kväll/natt var iallafall hel galen! Var hos Marcus med Linnéa, Simon, Oskar & Calle och hade lite damp! Skjöt lite raketer och så, nåja de var ganska kul ändå jämfört med alla mina andra nyår! Pappa hämtade upp mig och skjutsa mig direkt till stallet, ingen ridning idag blev de, kände mig inte tillräckligt utrustad för snön som yrade runt idag! Såå.. nyss kommit hem och ska käka lite oxfilé & potatisgratäng snart! mums! Kvällen ska bli lugn och slapp!

Clatch har äntligen fått på sig sin tappna sko nu! Äntligen ska jag börja sätta igång honom ordentligt så taggar vi till Umeå i februari!


Fint med sommarbilder mitt i vintern...

/ Paulina Molander


1/1 - 2012

Första inlägget i år då, hoppas alla hade ett trevligt nyår! Det hade då jag, skypade med Erika och Tilda i ett antal timmar, firade även det nya året med dom, HAHA! Idag hade vi middagsjouren så plockade in alla hästarna, mockade, fixade och så vidare. Ikväll blire bara att ta det lungt, datan och kanske slår igång en film senare, ska inte gå och lägga mig klockan 5 inatt, haha.. blir en tidigt kväll runt typ 12 eller 1 åtminstone.. ska se till att vakna i tid imorgon!

busig ponny i hagen.. förra ''sommaren''


/ Emilia Larsson

RSS 2.0