Dagens ridpass

Det känns grymt bra med lov nu, eller hur? Första dagen på lovet började ändå med att kliva upp tidigt för att fara till stallet, men idag var det absolut värt det! Mockade och fixade iordning maten först till dom och sen tog jag först in Isa och borsta om henne ett bra tag.
Red henne på ridbanan i skritt & trav bara eftersom det var nyplogat så det är lite hårt och hon får snöstyltor stackeren... vi ska fixa på dom snösulor snarast! Hur som helst, hon var skit fin idag, helt lugn och lyssnade på vad jag sa! Skrittade fram ett bra tag på lång tygel och tränade & repeterade lite halter med henne för sätet, de är en stor sak att komma ihåg på henne så man inte börjar dra hon i munnen, det blir bara värre. Iallafall, det gick jätte bra, tog tyglarna och började forma henne och arbeta henne neråt på volten och tränade även lite halter med korta tyglar för sätet. Samma sak i traven, lät henne bara springa på i lagomt tempo nere med huvudet! Inte ofta hon brukar vara så lugn & duktig på samma gång! Efter ridningen så bortsta jag av henne och stog och pussa på gullponnyn, så duktig idag!

Tog in Gunnar sen, fixade honom och red han också på ridbanan. Tyvärr har ingen av våra hästar snösulor så dom halkar bara ute i skogen när dom får styltor. Jaja, han var lite busig idag och ganska pigg, han var ändå fin att rida idag, tränade på lite längningar i traven och i galoppen så tränade jag på öppnor och samlad galopp. Red inte honom så länge, blev ett ganska kort men intensivt pass.

Båda var skit duktiga! Nu blev de ett ganska så långt inlägg så ingen har väl ens orkat läsa de haha!?
Glöm inte våran frågestund vi har här på bloggen!





/ Paulina Molander


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0